KARS / SELİM - Aşağı Damlapınar Ortaokulu

Aşağı Damlapınar Ortaokulu

Aşağı Damlapınar Ortaokulu Selim/Kars
Vizyon
Aşağı Damlapınar Orta Okulu her zaman göreve hazır yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak,; Ülkemizi katılımcı ,duyarlı ,inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren ;Sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettirebilen Türk Milli Eğitim sistemine göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmek.
Misyon
Atatürk’ ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan,ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş ,milli değerlerine bağlı çağdaş gençler yetiştirmektir.Bu ilkeden hareketle biz,öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran ,bilgili,saygılı,yenilikçi,cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onların 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
08.50-15.30
Servisle